Trainingen

Badmintonnen kan op elk niveau. Het is ook zeker mogelijk om op latere leeftijd te beginnen met badminton. Het is dan natuurlijk wel leuk als je er ook echt beter in wordt. Daar kunnen trainingen bij helpen. BC Thuve biedt jeugdtraining, training voor recreanten en training voor competitie/ervaren spelers aan. Op maandagavond traint Ger eerst de jeugdleden en daarna de recreanten. Op woensdagavond traint Jeroen de competitie spelers. De jeugd kan op donderdagmiddag nogmaals terecht voor een training met Ger. Na afloop van de trainingen op maandag en woensdag (1 tot 1.5 uur) is er gelegenheid tot vrijspelen.

Trainingstijden

Wij hebben de volgende trainingstijden

Jeugd

  • Maandagavond van 18:00 tot 19:00 (training voor jongere jeugdleden die al spelende het spelletje onder de knie krijgen)
  • Maandagavond van 19:00 tot 20:00 (training voor oudere jeugdleden om hun techniek en slag te verbeteren)
  • Donderdagmiddag van 17:00 tot 18:00 (training voor alle fanatieke jeugdleden)

Volwassenen

  • Maandagavond van 20:00 tot 21:00 (Recreanten training voor iedereen die gewoon graag zijn of haar badmintonspel wil verbeteren. Training is ook zeker bedoeld voor nieuwe leden of beginners die nog niet veel ervaring met een shuttle hebben.)
  • Woensdagavond van 21:00 tot 22:30 (Deze training is voornamelijk bedoeld voor leden die competitie spelen. Het niveau is wat hoger en er kan specifiek voor de wedstrijden getraind worden.)

Vrijspelen

  • Maandag van 20:00 tot 22:30.
  • Woensdagavond van 21:00 tot 22:30

Voor beide avonden geldt dat een aantal banen zijn gereserveerd voor training maar de andere banen kunnen gebruikt worden om lekker een potje te dubbelen. Elke 20 minuten wordt er door gewisseld, dus op een avond kun je meerdere potjes met verschillende leden spelen.

Wil je ook een keer meetrainen? Meld je gerust aan via onderstaande link, de eerste maand probeer je het gratis!