Trainingen

Jeugd

Op de maandagavond en donderdagavond wordt er onder deskundige begeleiding gespeeld en getraind door de jeugd. Om een zo goed mogelijke training te kunnen geven, wordt er in groepen gespeeld. Deze worden door de trainer en de ledenopvang jeugd ingedeeld.


Maandag Groep 1 van 18:00-19:00 uur en Groep 2 van 19:00-20:00 uur geeft Soraya de Visch Eybergen training, bijgestaan door Sjoerd Polman, Frank Mulder en Dennis van Hulst.


Donderdag is er van 17:00- 18:00 uur training.

In sommige schoolvakanties zal er door de jeugd niet gespeeld worden, kijk voor de actuele informatie op de kalender van deze site.

Jeugdtrainster Soraya de Visch Eybergen    

Volwassenen Recreanten

Op maandag hebben beginnende spelers en andere recreatieve leden (niet competitiespelers) de mogelijkheid training te krijgen.

In sessies van zes lessen worden basisbeginselen én de fijne kneepjes van het badminton bijgebracht. Van 20.00 uur tot 20.45 uur geeft Martin van Heteren training.

Volwassenen Competitiespelers

Op woensdagavond van 21.00 uur tot 22.30 uur is de training voor de competitiespelers van BC Thuve.

 

Gedragscode voor trainers en begeleiders

 

BC Thuve is geregistreerd als een erkend leerbedrijf

 

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft in 2017 aangegeven dat BC Thuve ook stagiaires van niveau 4 mag begeleiden de komende 4 jaar is dit geldig.

BC Thuve is een SBB erkend leerbedrijf

 

 

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken