ICK

Interne Clubkampioenschappen BC Thuve 2013

Vanaf maandag 25 februari 2013 werden de clubkampioenschappen gespeeld. Gedurende 4 weken streden de leden om de begeerde plaatsen, die bekers opleveren. Een overzicht van de poule indeling met de wedstrijden vind je via de volgende link http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CDE74C27-5DC7-4CAD-85DF-BA7AFEB13CE6

 

Interne Clubkampioenschappen voor Volwassenen

Zoals elk jaar een mooie combinatie van gezelligheid en sportieve prestaties. Dit toernooi is ook geschikt voor de beginnende recreanten! Een indruk van de ICK 2015 zie je bij foto's.
 

Interne club kampioenschappen enkelspel voor volwassenen. Of je nu competitiespeler, beginnend of gevorderd recreant bent, iedereen kan en mag zich aanmelden voor de BC Thuve ICK-Senioren.

Tijdens de interne club kampioenschappen is er geen recreantentraining. De banen 3, 6, en 9 zijn de hele avond vrij om recreatief te spelen.

Winnaars van gelijke poules zullen aansluitend nog een kruis- en finalewedstrijd gaan spelen om uiteindelijk te bepalen wie nu Club Kampioen in zijn/haar categorie is geworden.

 

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken