Lidmaatschap

Iedereen  vanaf 7 jaar kan lid worden van onze club.  Heb je interesse om bij BC Thuve te komen badmintonnen, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Jeugd

De speeldag van de jeugd (t/m 17 jaar) is op maandagavond in twee groepen van 18:00 uur tot 20:00 uur. Groep 1 is voor kinderen van 7 jaar tot ± 12 jaar. Op de donderdagavond is er een extra trainingsmogelijkheid van 17:00 uur tot 18:00 uur.

Alle jeugdleden krijgen in hun groep training van een gediplomeerd trainer en hebben de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen. Je kunt een maand lang gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt en dan kun je ook gebruik maken van een leenracket van de club, shuttles zijn ook van de club.

Ieder seizoen (augustus t/m juni) organiseert de vereniging  voor alle jeugdleden diverse toernooien, je kunt ook competitie spelen (september tot maart) en aan het einde van het seizoen is er altijd een feestelijke afsluiting.

Volwassenen

De speeldagen van de volwassenen zijn maandag van 20:00 uur tot 22:30 uur en woensdag van 21:00 uur tot 23:00 uur. Per seizoen 2019/2020 zal 1/3 van de zaal de laatste halve uren gehuurd worden.

Beginnende spelers kunnen training krijgen op maandag (vanaf 20:00 uur). Hier krijg je in series van 6 lessen de basisbeginselen en fijne kneepjes van het spel geleerd.

Op beide speeldagen is er volop de gelegenheid om vrij te spelen. In rondes van 20 minuten speel je op je eigen niveau wedstrijdjes.

De competitieteams krijgen op woensdag training in de maanden september t/m februari.

Ieder seizoen organiseert de club diverse toernooien, waaronder de clubkampioenschappen enkelspel, het Lentetoernooi (dubbel en gemengd dubbel) en is er regelmatig (ongeveer eens per 6 weken) op de maandag een toss avond.

Meespelen of trainen is de eerste maand gratis. 

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over het lid worden of eerst kijken, stuur dan een bericht naar ledenadministratie. Je krijgt dat zo spoedig mogelijk bericht terug van Sergio of Marieke.

Aanmeldingsformulier

Als je contact hebt gehad met de ledenadministratie en je lid wilt worden, dan kun onderstaande formulieren invullen en mailen of afgeven aan Sergio, Marieke of de trainer. 

Aanmeldingsformulier Jeugd t/m 17 jaar

Aanmeldingsformulier Volwassenen

Aanmelden als lid van BC Thuve is voor een periode van minimaal 6 maanden, waarna een opzegtermijn van twee betalende maanden van kracht wordt. De bondscontributie wordt jaarlijks door de NBB vastgesteld en geind. Opzeggen dient voor 1 december te gebeuren. Opzegging dient schriftelijk plaats te vinden bij de ledenadministratie.

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken