Jeugd

Welkom in ons jeugdhoekje! Op deze plek op de site willen we jullie, al onze jeugdleden, alles vertellen over wat er gebeurt op de club. Jullie ideeën kunnen we altijd gebruiken, dus als jullie dingen missen die we hier moeten plaatsen, dan horen we dat graag.

Badminton een coole sport!!

Hoi, jij daar. Denk jij ook dat badminton een coole sport is? Of zie je het als leuk voor op de camping en niet als sport?
Ik zou zeggen kom het eens uit proberen bij de badmintonclub BC Thuve in Duiven, dan ervaar je dat het een leuke sport is. Heel veel mensen onderschatten deze sport, maar het is een van de zwaarste sporten van de wereld. Het snelheidsrecord van de shuttle is maar liefs 492 km/uur, en staat in het Guinness book of records. Dat is best snel, of niet. Je moet ook een hele snelle reactie hebben, minder dan 0,2 seconde. Maar je kunt het ook rustiger aan doen, geen probleem. Lijkt het jou wat om dit eens uit te proberen, kom dan een keer meespelen!

 

De Jeugdcommissie organiseert allerlei activiteiten voor jullie.. Zo zijn er natuurlijk de interne clubkampioenschappen en een scala aan toernooien, is er de Sinterklaasavond en het jaarlijkse uitje aan het einde van het seizoen. We vinden het leuk als jullie hier zelf een stukje over schrijven. Dus als je een stukje hebt kun je de webredactie een e-mail sturen: Naar contactpagina We zullen het dan voor je hier plaatsen.

Meer informatie over de jeugdtrainingen staat bij het kopje trainingen.

Informatie van de jeugdcompetitieteams staat bij het kopje competitie.

Natuurlijk hebben we ook nog een pagina met Foto's van bijvoorbeeld de jeugdtraining.

De Badmintonbond heeft ook een leuke website; http://jeugdbadmintonnederland.nl

 
What do you want to do ?
New mail
Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken