Commissies

BC Thuve kent de volgende commissies:

De Technische Commissie (TC)

De Technische Commissie richt zich op de volwassenen. De TC is verantwoordelijk voor de organisatie van de competitie en van de toernooien. Daarnaast is de TC verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en heeft hierdoor regelmatig contact met de trainers.

U kunt de Technische commissie een e-mail sturen: Naar contactpagina

De Jeugdcommissie (JC)

De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten voor onze jeugdleden. Naast de jeugdcompetitie, de interne clubkampioenschappen en een scala aan toernooien, is er de Sinterklaasavond en het jaarlijkse uitje aan het einde van het seizoen. Lees meer over de jeugd op deze site bij 'jeugdhoekje'.

U kunt de jeugdcommissie ook een e-mail sturen: Naar contactpagina

De Redactie

De Redactie heeft als taak het uitbrengen van het clubblad. In het clubblad "Service" staat alle actuele informatie over wedstrijden, toernooien, informatie van het bestuur en de commissies en ingezonden artikelen van leden. Daarnaast verzorgt de redactie jaarlijks de Seizoensspecial. Dit is een bijzondere uitgave van Service waarin de activiteitenkalender voor het hele seizoen is opgenomen en worden de competitieteams gepresenteerd. Daarnaast dient de seizoenspecial als informatieboekje voor nieuwe leden, alle informatie over de club is hier in terug te lezen.

U kunt de redactie een e-mail sturen: Naar contactpagina

De Kascommissie (KC)

De kascommissie controleert eens per jaar voorafgaand aan de algemene ledenvergadering de boekhouding van de vereniging. De kascommissie bestaat uit twee clubleden en functioneert onafhankelijk van het bestuur. De bevindingen van de commissie worden gecommuniceerd op de ALV.
Het is niet mogelijk om een e-mail te sturen naar de kascommissie.

De Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is binnen de vereniging verantwoordelijk voor het aandragen van sponsoren. Een sponsor kan in vele vormen de club een warm hart toedragen. Van het adverteren in het clubblad, het kosteloos aanbieden van competitiekleding tot het gratis aanbieden van prijsjes voor toernooien of evenementen van de club. Alle ideëen van elke (potentiële) sponsor, worden in overweging genomen.

Stuur de sponsorcommissie een e-mail: Naar contactpagina

De Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van diverse activiteiten binnen BC Thuve. Van een jubileum tot aan het ludiek toernooi. Iedere keer weer probeert de activiteitencommissie er een geslaagde activiteit van te maken. In de activiteitencommissie zitten vijf leden en het valt onder de verantwoordelijkheid van het Bestuurslid Algemeen.

Stuur de activiteitencommissie een e-mail: Naar contactpagina


Elk lid van BC Thuve kan plaats nemen in een commissie binnen de vereniging. Vele handen maken licht werk!

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken