Home

Team-2 kampioen

30 januari 2019 | Anneke

Categorie: Competitie 

Het competitie seizoen 2018-2019 is nog niet afgelopen, maar het 2e team heeft het kampioenschap al binnen. In de laatste speelronde kunnen ze niet meer ingehaald worden door de concurentie. Dit betekende dat in de voorlaatste speelronde tijdens de thuiswedstrijd tegen BC Velp 2 slechts 2 van de 8 wedstrijden behoefde te winnen. Uiteindelijk was de uitslag 5-3 in het voordeel van de Duivense kampioen in de 8e divisie. Het gehele seizoen verliep voortvarend voor de spelers Martijn Willemse, Dennis van Hulst, Job vab Essen, Charlotte Polman en Ilse Verbeek. Alhoewel Dennis van Hulst halverwege het seizoen vanwege een blessure zijn plaats moest afstaan aan een invaller en dat was Theo Looman. Maar ondanks dat moesten alle tegenstanders tot nu toe het onderspit delven. Slechts 1 wedstrijd werd verloren(5-3) tegen Stuban uit Nijmegen en dat was ook nog de eerste wedstrijd van het competitie seizoen. Het verlies was misschien te wijden aan planken koorts, laten we het daar maar op houden. Verder zijn alle wedstrijden gewonnen en dat heeft ze tot dit mooie kampioenschap gebracht. Tot nu toe 13 wedstrijden gespeeld en 12 gewonnen, dit geeft in de stand een voorsprong van 11 punten(per wedstrijd maximaal 8 punten te verdelen) niet meer in te halen door de op de 2e plaats staande team van Stuban uit Nijmegen. Het bestuur feliciteert de kampioenen met dit succes.

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken