Home

Familietoernooi was weer een succes!

09 mei 2018 | Melvin

Categorie: Activiteiten Algemeen 
Zondagochtend 15 april was er weer het familietoernooi. De opkomst was groot met maar liefst 18 teams! Hierdoor konden we volop gebruik maken van de hele zaal. De partijen waren deze keer opgedeeld in twee poules, een beetje gebaseerd op de sterkte van de teams. Er zijn hele leuke en vooral ook gezellige wedstrijden gespeeld. De planning van de wedstrijden verliep op rolletjes dankzij Wim (bedankt hiervoor!). En bij een toernooi horen natuurlijk ook prijzen: in tegenstelling tot vorige jaren waren de prijzen niet willekeurig, maar kreeg het team in elke poule met de meeste punten een prijs. Ook was er bonusprijs die dan wel weer willekeurig werd uitgereikt. Na afloop kon er nog eventjes vrij gespeeld worden. Al met al was het een heel gezellige en sportieve ochtend.
Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken