Home

J1 kampioen

22 april 2018 | Rob

Categorie: Algemeen Competitie Jeugd 
BC Thuve J1 kampioen en mag naar regio kampioenschap
Het 1e jeugd team van de badmintonvereniging BC Thuve uit Duiven is kampioen geworden in de U16 leeftijd klasse. Het team bestaande uit: Bart Mekers, Merijn Zuiderhoek, Marijn Schaefers, Britt Peters en Niek Gerritsen hebben de beslissing in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen gemaakt. De strijd om het kampioenschap ging tussen BC Thuve en BC Didam. De laatste wedstrijd was een uitgestelde wedstrijd, hierdoor moest er extra lang gewacht worden om een feestje te vieren. Uiteindelijk dus de beslissing in de laatste wedstrijd, die ruim werd gewonnen. Hierdoor is BC Thuve J1 geplaatst voor Regio Team Kampioenschap van oost Nederland. Helaas hebben ze zich niet kunnen plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen. Maar het resultaat mag er zijn, deze toppers zijn kampioen geworden.
Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken