Home

Clubkampioenschappen ICK 2018

22 april 2018 | Rob

Categorie: Algemeen Competitie Activiteiten 
Zoals iedere sportvereniging met een individuele sport, kent ook de Duivense Badminton Club, BC Thuve, ieder jaar de Interne Club Kampioenschappen voor seniorleden. Dit jaar dus de ICK 2018. Hierbij worden dus de beste spelers van de club bepaald. Omdat er tussen de spelers onderling nogal veel kwaliteitsverschil is, zijn er verschillende klassen. Die verschillende klassen zijn: Dames en Heren onderverdeeld in A B en C. Waarbij de A staat voor de competitie-spelers. B voor de gevorderden en C voor de de overigen en beginners. De afgelopen weken zijn op de speelavonden (Maandag en Woensdag) die onderlinge wedstrijden afgewikkeld in competitie-vorm. Uiteindelijk zijn dus de clubkampioenen bepaald en afgelopen Maandag 9 April zijn de prijzen uitgereikt. De resultaten zijn:

Heren A en clubkampioen: Dion Dieker
Dames A en clubkampioen: Cynthia de Bont  
Heren B : Martijn Willems
Dames B : Leonie Engel
Heren C : Adriaan Edam
Dames C : Marieke Scholtmeijer

Voor de jeugd is/wordt een aparte competitie georganiseerd. De uitslag daarvan in een volgend bericht.

Volgend voorjaar is het de bedoeling om wederom een ICK te organiseren. Is uw belangstelling gewekt en wilt u ook de badmintonsport actief gaan beoefenen, kom dan eens op een van de speelavonden in de sporthal Triominos kijken. Meer informatie is te vinden op www.bcthuve.nl

Vlnr op de foto: Adriaan, Martijn,Cynthia, Berend, Berno, Marieke
Op de foto ontbreken Dion en Leonie
Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken