Home

Sjors Sportief, kom jij ook badmintonnen?

21 februari 2018 | Melvin

Categorie: Jeugd Activiteiten Algemeen 
Sjort SportiefSinds enkele jaren, kun je je inschrijven voor Sjors Sportief, om bij een vereniging te komen kijken hoe het daar is. Ook de badminton vereniging uit Duiven, BC Thuve, heeft zich aangemeld als vereniging waar je een 3-tal keer mee kan spelen om te kijken hoe leuk jij badminton vind.

De meeste van jullie spelen alleen in de zomer badminton op de camping of thuis in de tuin, met als doel zo vaak mogelijk over te spelen. Als je badminton speelt bij een vereniging, dan gaat het niet om zo vaak mogelijk over te spelen, maar wie het eerst een punt kan maken om zo een wedstrijd te winnen. Om daar zo goed mogelijk in te worden moet je heel veel en vaak oefenen. Bij BC Thuve krijg je als jeugd speler de kans om 2 keer 1 uur in de week te trainen.

Momenteel worden de trainingen gegeven door niemand minder dan Soraya de Visch Eijbergen, speelster van de nationale selectie. Als je jezelf opgeeft via Sjors Sportief dan kun je 3 maandagen meedoen met deze training. Er zijn twee kansen om hieraan deel te nemen. De eerste 3 keer is op maandag 26 februari, 5 en 12 maart. De tweede keer om gratis 3 maal mee te spelen is 9, 16 en 23 april.

Mocht je besluiten om lid te worden van de badminton vereniging, dan is er een aanbieding. Je gaat lidmaatschap aan voor 12 maanden, waarvan de laatste 2 maanden geen contributie hoeft te worden betaald. Dus schrijf je in voor Sjors Sportief en we zien je in de sporthal op een van deze datums.

Privacyverklaring  |  BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven  |  Mijn cookie toestemming intrekken