Home

Vakantie en zomeractie 2017

07 juli 2017 | Anneke

Categorie: Algemeen 

Het BC Thuve bestuur wenst iedereen een fijne zomervakantie en tot ziens op maandag 28 augustus!

Zomeractie; BC Thuve, badmintonnen kan iedereen!

Altijd al willen badmintonnen? Dat kan bij dé badminton vereniging in Duiven. Het leuke van badminton is dat het snel en makkelijk te leren is. Kom gewoon eens een aantal gratis proeflessen volgen waarbij je training krijgt van ervaren trainers. Iedereen speelt met elkaar en is geschikt voor alle leeftijden. De trainers laten je kennis maken met hoe je een badmintonracket vasthoudt, hoe je een shuttle moet opslaan en de juiste lichaamshouding tijdens het badmintonspelletje. Het is een leuke eerste kennismaking met deze sport. Wil je net iets beter kunnen badmintonnen dan anderen kom dan gerust kijken. Wij zorgen voor de rackets. Je zult zien dat badminton heel leuk kan zijn.

Aanbieding; bij een nieuw lidmaatschap en een jaarcontract hoef je de laatste 2 maanden niet te betalen! Zien we jou ook het komend seizoen?!

BC Thuve - Dé badmintonvereniging uit Duiven